REKABET KURULUNDAN ONAY | Telekomcular Derneği

REKABET KURULUNDAN ONAYREKABET KURULUNDAN ONAY

Tarih: 2010-04-03

VODAFONE’UN BORUSANI SATIN ALMASINI REKABET KURULU ONAYLADI Vodafone Türkiye'nin Borusan Telekom şirketini satın alımı Rekabet Kurulu tarafından onaylanarak satın alma sürecinin tamamlandığı bildirildi. Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, Vodafone'un, Türkiye kurumsal sabit iletişim pazarının önde gelen alternatif telekom operatörlerinden Borusan Telekom şirketini satın alma sürecini tamamlandığı belirtildi. Yapılan açıklamada, Rekabet Kurulu'nun satın alma işlemini onaylamasıyla birlikte Borusan Telekom şirketinin, bugün itibariyle resmen Vodafone Türkiye şirketler bünyesine katıldığı kaydedildi. Açıklamada, son dönemde kurumsal müşteriler tarafından tercih edilmesinde hızlı bir artış grafiği sergileyen Vodafone Türkiye'nin, bu satın alma ile kurumsal iletişim pazarındaki konumunu daha da güçlendireceği ifade edildi. Bugün itibariyle resmen Vodafone Türkiye'nin şirketler bünyesine katılan Borusan Telekom'un, kendi markasıyla ve ticari unvanı Vodafone Alternatif Telekom Hizmetleri A.Ş. olarak faaliyetine aynen devam edeceği belirtildi. Açıklamada, şirketin yönetiminde herhangi bir değişiklik olmayacağı ve Genel Müdür Mehmet Başer'in görevine devam edeceği bildirildi. Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray şunları kaydetti: ''Bu satın alma, Vodafone Türkiye olarak 'müşterilerimizin güvenilir iletişim ortağı olma' vizyonumuz doğrultusunda ülkemize yaptığımız uzun dönemli yatırımlarımızdan ve girişimlerimizden biridir. Kurumsal müşterilerimize, ses ve veriyi kapsayan tüm iletişim ihtiyaçlarını mobil ve sabit iletişim teknolojileri ile birlikte karşılayan 'tek çözüm ortağı' olma stratejimizle uyumlu bir adımdır. Mensubu olduğumuz Vodafone Grubu'nun başarısı, dünya çapında 333 milyon toplam abonesine ve milyonlarca kurumsal müşteri tabanına sunduğu inovatif iletişim çözümleri uluslararası platformlarda da tescillenmiştir. Son olarak dünyanın en saygın uluslararası platformu GSM Association tarafından 'Dünyanın en iyi kurumsal mobil hizmet sağlayan operatörü' olarak tescillenen Vodafone'un global birikimlerini ülkemize aktararak, kurumsal müşterilerine sağladığı hizmet yelpazesini, Türk iş dünyasının faydasına sunuyoruz.'' Timuray, Rekabet Kurulu'nun kararının, Türkiye ve sektör için her bakımdan ciddi değer yaratacak bir birleşmenin yolunu açtığını ifade ederek, kurumsal ve bireysel müşterilerine değer yaratmak üzere çalışmalara ve yatırımlara aralıksız devam edeceklerini bildirdi.
TELEFONLAR HAVA İLE ŞARJ OLACA
BİLİŞİM 500 ARAŞTIRMASI
1 GB İNTERNET İÇİN 2,25 DOLA
GOOGLE´UN İLGİNÇ HİKAYESİ
TELEFONLARDAN APLİKASYONLAR Sİ
NESNELERİN İNTERNETİ VE GÜVE
ULAK HİZMETE GİRDİ
TURKCELL´DEN DİYARBAKIR&a
TR UZANTILI 400 BİN ALAN ADI V
YERLİ BAZ İSTASYONU TESLİMATI
BTK:BAZ İSTASYONUNA YAKIN OLMAK
BİLİŞİMİN EN İYİLERİ
OGER 22 MİLYAR TEMETTÜ ALDI
SİBER ZORBALIK YAYGINLAŞIYOR
NETAŞ´IN 50. YILI
TURKCELL UKRANYANIN 4G İHALESİ
TURKCELL DİYALOG MÜZESİNE ÖD
CEP VE İNTERNETTE YENİ DÖNEM
TURKCELL’İ ALKIŞLIYORUZ.
GSM OPERATÖRLERİNE KIYAK MI?