KOKTEYL NOTLARI | Telekomcular Derneği

KOKTEYL NOTLARIKOKTEYL NOTLARI

Tarih: 2010-04-25

ÜÇ ÖZEL GÜNÜ BİR KOKTEYL İLE KUTLADIK Türk Telekom’un Kuruluşunun 15. ,Derneğimizin kuruluşunun 4. yılını ve Yeni Dernek Merkezimizin açılışını 24.04.2010 tarihinde bir kokteylle kutladık… Kokteyl bir vesile… Amaç; Derneğimizin yerini tanıtmaktı… Hasret gidermekti… Birlikte olmanın gücünü, umudunu hissetmekti… Havaların birden güzelleşmesine ve üç günlük tatile rağmen, büyük bir katılım vardı… Ta Adana’dan, Denizli’den gelen arkadaşlarımız oldu… Emeklilerimiz vardı, çalışanlarımız vardı… Eski Genel Müdürlerimiz vardı, özelleştirmenin en büyük mağduru kapsam içi personel vardı… Teknisyenlerimiz vardı Telekom Müdürlerimiz vardı… Bayanlar vardı, erkekler vardı… Memurlar, Şefler, Uzmanlar, Teknikerler, Mühendisler, Müfettişler, Araştırmacılar (Müdür Yard. , Müdür, Başkan Yardımcısı, İl Müdürü, Bölge Müdürü, Başkan, Genel Müdür Yardımcısı) vardı.. Kısacası, Eski ama Eskimeyen dostlar vardı… Ayrıca Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcisi konuklarımız vardı… Bir ara ayakta dahi duracak yer kalmadığından, gelip dönen arkadaşlarımız oldu… Programın sunuculuğunu, Derneğimiz eski başkanlarından Muzaffer ÜNVER yaptı… Toplantının amacını anlatan kısa bir giriş konuşmasından sonra, açış konuşmasını yapmak üzere sözü Dernek Başkanımız Zafer TEKBUDAK’a verdi.. Zafer TEKBUDAK, konuşmasında derneğin hedeflerini, günün önemini anlattı. Zafer TEKBUDAK’ın konuşmasından sonra, Muzaffer ÜNVER dernek binamızın açılışı nedeniyle telgraf gönderen; CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ATEŞ, MHP TBMM Grup Başkan Vekili Mehmet ŞANDIR, MHP Milletvekili Yılmaz TANKUT, Türkiye Haber-İş Genel Başkanı Ali AKÇAN, TELKODER Başkanı Yusuf Ata ARIAK ve MOBİLSAD Genel Başkanı Prof.Dr. Kerem ALKİN’den ve Eski Genel Müdürlerimizden M. Fatih YURDAL’dan gelen telgrafları okuduktan sonra sözü TÜRK TELEKOM’un ilk Genel Müdürü Cengiz BULUT’a verdi… Sayın Cengiz BULUT, kısa ama özlü bir konuşma yaptı… Türk Telekom’un kuruluş günlerini anlattı… Sektörün sorunlarını sıraladı. Derneğimize hedefler gösterdi. Cengiz BULUT’un konuşmasından sonra, derneğe telgraf e-posta gönderenlerden bazılarının isimlerini (Yaklaşık 120 civarında e-posta geldiği için isimleri maalesef yazamıyoruz. ) okuyan Muzaffer Ünver, daha sonra TÜRK TELEKOM’un , PTT/Türk Telekom kökenli son genel Müdürü İ.Hakkı ALPTÜRK’e söz verdi… Sayın İbrahim Hakkı ALPTÜRK çok duygusal bir konuşma yaptı… Bayan arkadaşlarımızdan ağlayanlar oldu… Daha sonra ikram ve sohbet faslına geçildi. Yıllardır birbirlerini görmeyen insanların kucaklaşması görülmeye değerdi… NOT:Zafer TEKBUDAK’ın konuşmasının tam metnini sitemizde yayınladık. Cengiz BULUT ve İbrahim Hakkı ALPTÜRK’ün konuşmalarını da video çekimini çözümledikten sonra yayınlayacağız.
MUZAFFER ÜNVER´İN BABASI VEFA
Dr. MEHMET HOZİKLİGİL VEFAT E
MUSTAFA LÜTFİ UZUNER VEFAT ET
ÜLKÜ ALTINOK VEFAT ETTİ.
ERDAL ERDEM´İN KIZI EVLENİYOR
TUNAY AKBULAK VEFAT ETTİ.
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
TÜLİN FİDAN VEFAT ETTİ.
FEVZİYE ÖĞRETMEN VEFAT ETTİ
SÜLEYMAN DEMİREL´İ ANIYORUZ
ARAŞTIRMACI YAZAR FAZLI KÖKSAL
NİHAT BAŞKAYA VEFAT ETTİ.
RAMAZAN BAYRAMI MESAJI.
HALİL YALÇIN BÖBREK NAKLİ OL