ŞANLIURFA’DA TTNET’İN ADI YOK | Telekomcular Derneği

ŞANLIURFA’DA TTNET’İN ADI YOKŞANLIURFA’DA TTNET’İN ADI YOK

Tarih: 2010-10-15

ÅžANLIURFA’DA TTNET’Ä°N ADI YOK.
Åžanlıurfa.com sitesinde “TT Net’ Rezaleti sürüyor baÅŸlıklı bir haber yayınlandı. Bu Haberi ve bu habere gelen okur yorumlarını, yorumsuz olarak bilginize sunuyoruz..
“TT NET REZALETÄ° SÜRÜYOR
Åžanlıurfa'da ADSL hızındaki yavaÅŸlık kullanıcılara saç baÅŸ yolduruyor. Türk Telekom bu konuda sessizliÄŸi devam ediyor.
Dünyanın en pahalı internetini kullanmasına raÄŸmen hızı arttırmayan, Suriye ve Lübnan gibi 3. dünya ülkelerin hızı ile eÅŸdeÄŸer hızında internet hizmeti veren Türk Telekom'un ADSL hızı Åžanlıurfa'da yerlerde sürünüyor.
Güney Kore'de her evde 100 mbit internet hızına raÄŸmen Türkiye'de 4 mbit internet hızına ulaÅŸamayan TTNET 8 mbit interneti de sanal olduÄŸu ortaya çıktı. SANLIURFA.COM editörleri, TTNET'in 4 mbit hızındaki veriyi internet ortamına 104 kbit/s ile gönderirken, aynı dosyayı aynı yere 8 mbit hızla 89 kbit/s hızla göndermesi 8 mbit hızının ne kadar sanal ve göstermelik olduÄŸunu gözler önüne serdi.
Özellikle öÄŸleden sonra hızda hissedilir bir düÅŸüÅŸ gözlenirken, akÅŸam saatlerinde web sayfaları dahi açılmaması TTNET'in havlu attığını gösteriyor. Sürekli kesilen internet eski "Dial-up sistemine geri mi döndük?" sorusunu akıllara getiriyor.
YORUMLAR
UÄŸur/sorumsuzluk benim internet kafem var kaç aydan beli kesilmediÄŸi gün yok gibi vede çok yavaÅŸ yapmadığımız ÅŸey kalmadı virüs dediler pc’lerin hepsine format attırdık hem de defalarca Telekom’a baÅŸvurduk internetiniz hızlı çok yüksekmiÅŸ altyapı kaldırmıyormuÅŸ dediler düzeldiÄŸi yok rezillik..
Erdinç ttnet iÅŸini bıraktı pc satıyor! 15 gündür bu sorun giderilmedi hem çok yavaÅŸ hemde günde 4-5 kez baÄŸlantı gidiyor bir gün fatura gecikse hemen faizi basıyorlar ama bizim hergün 4-5 kez kesiliyor tüm iÅŸlerimiz yarıda kalıyor binlerce tl zarara uÄŸruyoruz bunun hesabını niye vermiyorlar.
 servanbeyLÜBLAN Tutup lüblanlı araba peÅŸkeÅŸ çekersen ttnet'i olacağı bu satmayın çok önemli bir devlet için dedik sen koministsin dediler lüblanlı arap geldi aldı.Yılda kaç milyar dolar kazanıyor ki bilir hizmet eee adam arap zaten herhalde süriye Lübnan Ürdün eÅŸdeÄŸer hizmet alacaksın kendi deÄŸerlerimizi bilmiyoruz ne yazık ki..”
Bu Haber 6712 defa okunmuÅŸtur.
TÃœRK TELEKOM´UN PÄ°LOT GÄ°RÄ°Å
MÄ°MARSÄ°NAN OSB Ä°LE TELEKOM PR
TÃœRK TELEKOM TELEKOMÃœNÄ°KASYON
TÜRK TELEKOM´DA ÇOK ÖNEMLİ
YÄ°NE TÃœRK TELEKOM-YÄ°NE SORU Ã
TELEKOM YÖNETİMİNE ŞAŞIRTAN
ABDULLAH TİVNİKLİ ÖLDÜ
TELEKOM´UN PARALARI NEREYE
TELEKOM ARAŞTIRMA ÖNERGESİ R
TELEKOM VE OGER TBMM GÃœNDEMÄ°ND
CHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR
VURGUNUN HESABI SORULACAK MI?
YILMAZ ÖZDÄ°L´DEN Ä°BRETL
CUMHURÄ°YET TARÄ°HÄ°NÄ°N EN BÃœY