YARGI KARARIYLA SYS ÜYELİĞİ | Telekomcular Derneği

YARGI KARARIYLA SYS ÜYELİĞİYARGI KARARIYLA SYS ÜYELİĞİ

Tarih: 2011-05-13

MAHKEME KARARIYLA İLK SYS ÜYELİĞİ GERÇEKLEŞTİ.
Daha önce Mustafa EKERBİÇER arkadaşımızın Türk Telekom Sağlık Yardım Vakfına üye olmak için yaptığı mücadeleyi, kazandığı davayı, Yargıtay’ın kararını sizlere aktarmıştık. Türk Telekom SYV Yargıtay Kararı üzerine karar düzeltmeye gitti. Karar düzeltme de Mustafa EKERBİÇER lehine sonuçlandı ve Yargıtay Kararı kesinleşti ve Mustafa EKERBİÇER arkadaşımız 12.05.2011 günü resmen Vakıf üyesi oldu.
Mustafa EKERBİÇER arkadaşımız, bizi aşağıdaki e-posta mesajı ile bilgilendirdi.
Değerli Başkanım;
 Malumunuz olduğu üzere Türk Telekom SYS Vakfı aleyhine açtığımız dava için karar düzeltme talebinde bulunulmuştu. Yargıtay’dan karar düzeltme onaylandı ve karar bu durumda kesinleşmiştir. Bunun üzerine;Türk Telekom SYS Vakfına giderek üyeliğimi yaptırdım
Mahkemeden talebimiz SYS Vakfı Yönetim Kurulunun 25.07.2008 tarihli 31.12.2008 gününden sonra üye kaydı yapılmayacaktır şeklindeki kararın hukuki olmadığı, dolayısıyla kararın iptaliyle üyelik kaydımızın yapılmasından ibaretti.Gerekçeli kararda özellikle Yönetim Kurulunun aldığı bu kararın hukuka uygun olmadığından bahsedilerek üyelik kaydımın yapılması şeklindedir.
Karar kesinleştiğinden 12.05.2011 günü itibarıyla vakfa giderek üyeliğimi yaptırdım.
Tüm bu durumda olan arkadaşlara duyurulmasını özellikle sizlerden istirham ediyorum.
Mustafa EKERBİÇER
Mustafa EKERBİÇER arkadaşımızı verdiği bu mücadele ve hepimiz adına kazandığı dava nedeniyle KUTLUYOR, TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.
POSTA ÇALIŞANLARININ MÜCADELE
KDK´NIN YEŞİL PASAPORT GÖRÜ