TEKNİKERLERİN İFTARI | Telekomcular Derneği

TEKNİKERLERİN İFTARI TEKNİKERLERİN İFTARI

Tarih: 2011-08-10

TEKNİKERLERİN İFTARI  .
Kocaeli Gazetesinde yayınlanan bir haberi, herhangi bir yorum yapmadan, ama dikkatimizi çeken cümleleri koyulaştırarak, bilginize sunuyoruz.
Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği üyesi Türk Telekom çalışanları önceki akşam Seka Park Otel’de düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği tarafından önceki akşam Seka Park Otel’de iftar yemeği düzenlendi. Dernek üyesi Türk Telekom çalışanları, iftar yemeğinde bol bol sohbet ederek stres atma imkanı da buldu. Yemeğe Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Genel Başkanı İsmail Özkar, Türk Telekom Sakarya İl Müdürü Ahmet Hamdi Zengin ve Türk Telekom Kocaeli İl Müdürü Sedat Yıldız’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Türk Telekom mensupları, oruçlarını birlikte açmanın keyfini yaşadı.
VERİM ARTTI
Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Özkar, Türk Telekom’un özelleştirilmesinden sonra çok daha verimli çalıştığını belirterek, bu kurumda çalışmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Yaklaşık 10 yıldır dernek başkanı olduğunu söyleyen Özkar, “İnşallah buradan emekli olacağım” dedi. Sedat Yıldız ise geleneği bozmayarak tekrar böyle bir günde buluştuklarından dolayı memnun olduğunu ifade etti.
MUZAFFER ÜNVER´İN BABASI VEFA
Dr. MEHMET HOZİKLİGİL VEFAT E
MUSTAFA LÜTFİ UZUNER VEFAT ET
ÜLKÜ ALTINOK VEFAT ETTİ.
ERDAL ERDEM´İN KIZI EVLENİYOR
TUNAY AKBULAK VEFAT ETTİ.
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
TÜLİN FİDAN VEFAT ETTİ.
FEVZİYE ÖĞRETMEN VEFAT ETTİ
SÜLEYMAN DEMİREL´İ ANIYORUZ
ARAŞTIRMACI YAZAR FAZLI KÖKSAL
NİHAT BAŞKAYA VEFAT ETTİ.
RAMAZAN BAYRAMI MESAJI.
HALİL YALÇIN BÖBREK NAKLİ OL