ASSİSTT RİZE’DE 350 KiŞi DAHA ALIYOR | Telekomcular Derneği

ASSİSTT RİZE’DE 350 KiŞi DAHA ALIYORASSİSTT RİZE’DE 350 KiŞi DAHA ALIYOR

Tarih: 2012-07-06

Türk Telekom Rize Ä°l Müdürü Rüstem Koçal, Kasım 2011'de hizmete giren ve ÅŸu an 350 kiÅŸiyle hizmet veren Türk Telekom Rize AssisTT ÇaÄŸrı Merkezi'ne 350 yeni personelin daha alınacağını bildirdi.

Rüstem Koçal, Rize Gazeteciler ve Muhabirler DerneÄŸi'ni ziyaret etti. Koçal'ı ziyarette Dernek BaÅŸkanı Mustafa Bayrak, yönetim kurulu üyeleri Muhittin Sandıkçı, Muhammet Kaçar, Hızır Ä°lyas Yıldırım ve Günebakış Gazetesi Rize Temsilcisi Alihat Telatar karşıladı.

Ziyarette Türk Telekom'un 'Türkiye'ye DeÄŸer' sloganı çerçevesinde ülke geneli ve Rize'de yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler veren Koçal, ÅŸöyle dedi: "Kurumumuz eÄŸitim, çevre ve spor alanı ağırlıklı olmak üzere sosyal sorumluluk çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türk Telekom Okulları projesiyle ülkemizin dört bir yanında modern eÄŸitim tesisleri inÅŸa edildi. Milli EÄŸitim Bakanlığı ve UlaÅŸtırma Bakanlığı ile hayata geçirilen projele kapsamında 76 adet eÄŸitim binasını hizmete soktuk. Bu okullarımızda 30 bini aÅŸkın öÄŸrencimiz eÄŸitim görüyor. 10 yılda 28 bin genç sporcunun yetiÅŸmesini saÄŸladık. ÇeÅŸitli illerdeki 41 spor kulübüyle basketboldan eskrime, atletizmden kayak ve tenise 22 branÅŸta 6 bine yakın sporcumuz var. 20 adet tam donanımlı bilgisayar bulunan 967 Türk Telekom Ä°nternet Evini hizmete soktuk. 81 ilin ilçelerinde toplam bin internet evimiz hizmettedir. Kurumumuz gelecek nesillere yaÅŸanabilir bir çevre bırakmak adına e-fatura ormanları ile tüm ülkeye 100 bin aÄŸaçlık ormanlar oluÅŸturdu. Ä°limizde yapılan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, SBL Spor Salonu ve Kız-Erkek Pansiyonu ile ArdeÅŸen Lisesi'ni 11 milyon liranın üzerinde gerçekleÅŸme bedeliyle eÄŸitime kazandırdık."

ÇAÄžRI MERKEZÄ°NE 350 YENÄ° PERSONEL ALINACAK

Rüstem Koçal, Kasım 2011'de hizmete giren ve ÅŸu an 350 personelle hizmet veren bünyelerindeki AssisTT ÇaÄŸrı Merkezi'ne yeni personel alımlarıyla ilgili de açıklama yaptı. Koçal, "Görkemli bir açılış töreniyle ilimize kazandırdığımız çaÄŸrı merkezimize 350 yeni personel daha alacağız. ÇaÄŸrı merkezini taşıyacağımız yeni binamızı hizmete açtığımızda toplamda 700 personel ile hizmet vereceÄŸiz. Tahminen 2 -3 ay içerisinde 350 kiÅŸilik istihdam daha saÄŸlayacağız." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Bu Haber 5038 defa okunmuÅŸtur.
TÃœRK TELEKOM´UN PÄ°LOT GÄ°RÄ°Å
MÄ°MARSÄ°NAN OSB Ä°LE TELEKOM PR
TÃœRK TELEKOM TELEKOMÃœNÄ°KASYON
TÜRK TELEKOM´DA ÇOK ÖNEMLİ
YÄ°NE TÃœRK TELEKOM-YÄ°NE SORU Ã
TELEKOM YÖNETİMİNE ŞAŞIRTAN
ABDULLAH TİVNİKLİ ÖLDÜ
TELEKOM´UN PARALARI NEREYE
TELEKOM ARAŞTIRMA ÖNERGESİ R
TELEKOM VE OGER TBMM GÃœNDEMÄ°ND
CHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR
VURGUNUN HESABI SORULACAK MI?
YILMAZ ÖZDÄ°L´DEN Ä°BRETL
CUMHURÄ°YET TARÄ°HÄ°NÄ°N EN BÃœY