TÜRK TELEKOM´UN YENİ GENEL MÜDÜRÜ | Telekomcular Derneği

TÜRK TELEKOM´UN YENİ GENEL MÜDÜRÜTÜRK TELEKOM´UN YENİ GENEL MÜDÜRÜ

Tarih: 2012-09-04

Türk Telekom'da sürpriz bir görev deÄŸiÅŸimi oldu.

Türk Telekom'da Genel Müdür deÄŸiÅŸikliÄŸi oldu. Kamil Gökhan Bozkurt’un yürüttüÄŸü Genel Müdürlük görevine Tahsin Yılmaz getirildi. Yılmaz TTNet Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.

Türk Telekom'un Genel MüdürlüÄŸü'nden ayrılan Kamil Gökhan Bozkurt ise bundan böyle danışman olarak kurumda görev yapacak. Bozkurt, Paul Doany'den görevi 2010 yılında devralmıştı. Türk Telekom'daki görev deÄŸiÅŸiklikleri bugünden itibaren yürürlüÄŸe girdi.

HARÄ°RÄ° DUYURDU

1.20120904162055.jpgTürk Telekom'daki görev deÄŸiÅŸimini T
ürk Telekom Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mohammed Hariri, yaptığı bir açıklama ile duyurdu. Açıklamada ÅŸu ifadelere yer verdi:

-“Tahsin Yılmaz’ın grubumuz ÅŸirketlerinden TTNET’te bugüne kadar gösterdiÄŸi baÅŸarılı çalışmaları Türk Telekom’da devam ettireceÄŸine inancım tamdır. DeÄŸiÅŸerek ve büyüyerek sunduÄŸu yenilikçi ürün ve hizmetlerle dünya standartlarında hizmet veren bir telekomünikasyon ÅŸirketi haline gelen Türk Telekom, yeni yönetimiyle müÅŸterilerine ve diÄŸer tüm paydaÅŸlarına katma deÄŸerli hizmetler sunmaya devam edecektir. Dinamik ve etkili çalışmalarına odaklanacak olan Türk Telekom güçlü ve sürdürülebilir büyüme hedefine baÄŸlı kalacaktır. LiderliÄŸi süresince Türk Telekom’un büyümesine deÄŸerli katkılar saÄŸlayan K.Gökhan Bozkurt’a teÅŸekkür ediyorum; kendisi Özel Danışmanım olarak görevine devam edecek ve Türkiye’de ticari faaliyetlerimizde nasıl büyüme elde edeceÄŸimiz ve gelecek dönem stratejimizle alakalı yeni yön ve vizyonumuzu belirleme konularında bana yakinen yardımcı olacaktır.”

TAHSÄ°N YILMAZ KÄ°M?

Türk Telekomünikasyon A.Åž.’nin yeni Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 2008 yılından bu yana TTNET A.Åž. Genel Müdürlük görevini yürütüyordu. KabataÅŸ Erkek Lisesi ve ODTÜ Elektrik Elektronik MühendisliÄŸi mezunu olan ve iÅŸ hayatına 1989 yılında PTT’de baÅŸlayan Yılmaz, 1994 yılından 2004 yılına kadar farklı GSM operatörlerinde çeÅŸitli üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 2004 yılında Nokia bünyesine katılan Tahsin Yılmaz, yurtdışı mobil ve sabit ÅŸebekeler alanında üst düzey yöneticilik yaptı. 1968 doÄŸumlu olan Tahsin Yılmaz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

TELEKOMCULAR DERNEĞİ OLARAK, MESLEÄžE TÜRK TELEKOM'DA BAÅžLAYAN, DAHA SONRA TÜRKCELL'DE ÇEŞİTLÄ° GÖREVLERDE BULUNAN, SON OLARAK DA TTNET GENEL MÜDÜRLÜÄžÜNÜ YÜRÜTEN TAHSÄ°N YILMAZ'A YENÄ° GÖREVÄ°NDE BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°Z.

Kaynak : http://www.internethaber.com

Bu Haber 6057 defa okunmuÅŸtur.
TÃœRK TELEKOM´UN PÄ°LOT GÄ°RÄ°Å
MÄ°MARSÄ°NAN OSB Ä°LE TELEKOM PR
TÃœRK TELEKOM TELEKOMÃœNÄ°KASYON
TÜRK TELEKOM´DA ÇOK ÖNEMLİ
YÄ°NE TÃœRK TELEKOM-YÄ°NE SORU Ã
TELEKOM YÖNETİMİNE ŞAŞIRTAN
ABDULLAH TİVNİKLİ ÖLDÜ
TELEKOM´UN PARALARI NEREYE
TELEKOM ARAŞTIRMA ÖNERGESİ R
TELEKOM VE OGER TBMM GÃœNDEMÄ°ND
CHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR
VURGUNUN HESABI SORULACAK MI?
YILMAZ ÖZDÄ°L´DEN Ä°BRETL
CUMHURÄ°YET TARÄ°HÄ°NÄ°N EN BÃœY