A.ŞENER: ÖZELLEŞTİRMELERİN HER BİRİ AYRI YOLSUZLUK HİKAYESİDİR | Telekomcular Derneği

A.ŞENER: ÖZELLEŞTİRMELERİN HER BİRİ AYRI YOLSUZLUK HİKAYESİDİRA.ŞENER: ÖZELLEŞTİRMELERİN HER BİRİ AYRI YOLSUZLUK HİKAYESİDİR

Tarih: 2012-09-11

Genel BaÅŸkanı olduÄŸu Türkiye Partisi'ni kapatan Eski BaÅŸbakan Yardımcısı Abdüllatif Åžener, Yeni Harman dergisine konuÅŸtu...

Ä°ÅŸte Åžener'in Yeni Harman dergisi editörü Mesud Ata'nın sorularına verdiÄŸi yanıtlardan bazı bölümler:
-BaÅŸbakan oluncaya kadar ErdoÄŸan'la aramızda bir gerginlik yoktu. Yasaklı olduÄŸu dönemde alıngan olmasın diye daha onure edici davranıyordum. Ama BaÅŸbakan olduÄŸu ilk hafta kavga ettik. BaÅŸbakan Yardımcısı olduÄŸum dönemde sayamayacağım kadar çok hep yollarımız ayrıldı.
-2002'de BaÅŸbakan Yardımcısı olurken Tayyip ErdoÄŸan bütün bakanlarda peÅŸin istifa dilekçeleri almıştı... Ben de vermiÅŸtim, dilekçem çantasında duruyordu. Daha sonra iki bakan o istifa dilekçeleriyle görevden alınmıştı. Kabinedeyken aramızda sürekli çatışma olduÄŸu halde dilekçemi bile iÅŸleme koyabilecek gücü yoktu.
-AKP baÅŸladığı gibi gidiyor. BaÅŸlangıcında biz de olduÄŸumuz için bazı günahlarına biz de ortak olduk. Bazılarına direndik. Ortak olduÄŸumuz günahlar için gece gündüz tövbe istiÄŸfar etmemiz lazım. Aklımıza geldikçe de tövbe etmeye devam ediyoruz o dönemle ilgili.
-Ä°ktidarda Tayyip ErdoÄŸan deÄŸil de Bülent Ecevit olsaydı bütün camilerde iktidara ve BaÅŸbakan'a yönelik protestolar devam ediyor olurdu.
- BaÅŸbakan örtülü ödenekten senede yarım katrilyon lira para harcıyor.
- ÖzelleÅŸtirmelerin her biri ayrı yolsuzluk hikayesidir.
-Cumhuriyet tarihi boyunca devlet böylesine yaÄŸmalanmadı.
-Tarih 'Bu Müslümanlar ne kadar aç gözlüydü' diye yazacak.
-Müslümanların duyarlılığını öldüren bir BaÅŸbakan var.
-Partimizin kapanışı herkese protestodur.
-DavutoÄŸlu tam bir yüz karası!

TELEKOMCULAR DERNEĞİ OLARAK DÄ°YORUZ KÄ°; Sayın Åžener, Åžu Telekom’un özelleÅŸtirilmesi hakkındaki bildiklerinizi  bir açıklasanız. O zaman, saÄŸda solda demeç vermenize gerek kalmayacak. Pandora’nın kutusu açılacak..

Bu Haber 2713 defa okunmuÅŸtur.
MÄ°LYARLARCA DOLAR YANDI
SENDÄ°KA AÄžASI