TTSSYV ÃœYELERÄ°NÄ°N DÄ°KKATLERÄ°NE | Telekomcular DerneÄŸi

TTSSYV ÃœYELERÄ°NÄ°N DÄ°KKATLERÄ°NETTSSYV ÃœYELERÄ°NÄ°N DÄ°KKATLERÄ°NE

Tarih: 2013-09-29

Türk Telekom SaÄŸlık ve Sosyal Yardım Vakfı’ndan yapılan açıklama, herhangi bir hak kaybı ve maÄŸduriyet yaÅŸanmaması için sizlere bir kez daha hatırlatılma ihtiyacı duyulmuÅŸtur.

Bilgilerinize sunar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı bir yaşam dileriz.

TELEKOMCULAR DERNEĞİ

TÜRK TELEKOM SAÄžLIK VE SOSYAL YARDIM VAKFI’NDAN AÇIKLAMA

DeÄŸerli üyemiz;

Sizlere daha saÄŸlıklı hizmet sunabilmek ve Vakfımızın amaçları doÄŸrultusunda yardımlarımızı sizlere ulaÅŸtırmak amacıyla Vakfımız Yetkili Kurulunca alınan kararlar gereÄŸi;

Ø  Üyelerimizin kız veya erkek çocukları arasında herhangi bir ayrım olmaksızın;

18 yaşın tamamlanmasına kadar evli olmayan ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna doÄŸrudan baÄŸlı bulunmayan tüm çocukları,

Lise ve dengi okullarda öÄŸrenim görmesi halinde 20 yaşını doldurmamış evli olmayan ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna doÄŸrudan baÄŸlı bulunmayan çocukları,

Yüksek öÄŸrenim görmesi halinde 25 yaşını doldurmamış evli olmayan ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna doÄŸrudan baÄŸlı bulunmayan çocukları ile,

Yaşına bakılmaksızın özürlü olduÄŸu Kurum SaÄŸlık Kurulu tarafından tespit edilen ve  ilgili raporu Vakfımıza ibraz etmesi kaydı ile evli olmayan ve herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumuna doÄŸrudan baÄŸlı bulunmayan çocuklarına,

hizmet verilmektedir.

Üyelerimizin yukarıda belirtilen kapsam içerisinde bulunan yakınlarına ait belge ve bilgileri güncellenmesi ve Vakfımıza ulaÅŸtırması sonucunda hizmetlerimiz daha doÄŸru bir ÅŸekilde ilgililerine ulaÅŸacaktır.

Bu baÄŸlamda;

1-) Yapılan denetimlerde üyelerimizin evlenen, boÅŸanan, çalışmaya baÅŸlayan, öÄŸrenciliÄŸi sona eren vb. nedenlerle üyemiz üzerinden saÄŸlık güvencesi kalmayan aile bireylerini Vakfımıza bildirmedikleri, bu durumda bazı aile bireylerinin ise yararlanmaya devam ettiÄŸi tespit edilmiÅŸtir. Vakıf yardım ve hizmetlerinden haksız yararlanmanın tespiti halinde, ilgili üyenin üyeliÄŸi süresiz olarak sonlandırılacak, yapılan yardım geri alınarak, çalıştığı iÅŸyeri  nezdinde disiplin kuruluna sevki için giriÅŸimlerde bulunulacaktır.

Bu nedenle Vakfımızdan yararlanma hakkı bulunmayan ve/veya daha önce bulunmakla birlikte sona eren/erecek aile bireylerinin Vakıf yardım ve hizmetlerini kullanıp kullanmadığına bakılmaksızın ivedilikle Vakfımıza bildirilmesi gerekmektedir.

2) 18 – 25 yaÅŸ aralığında bulunan aile bireylerinin Vakfımız hizmetlerinden yararlanmaya devam edebilmesi için 31/10/2013 tarihine kadar yeni eÄŸitim döneminde alınan GÜNCEL öÄŸrenci belgesinin  (ÖÄŸrenci Kimlik fotokopisi kabul edilmeyecektir) 0312 313 23 88 no’lu faksa iletmeleri ve aslını Vakıf merkezimize göndermeleri gerekmektedir. ÖÄŸrenci belgesini ibraz etmeyen aile bireylerine 01/11/2013 sonrası hizmet verilmeyecektir. Bu durumda olan aile bireyleri, her yıl Ekim ayı sonuna kadar o yıla iliÅŸkin öÄŸrenci belgesini ibraz ederek Vakfımızdan yararlanmaya devam edebilecektir. Aksi takdirde yararlanma hakkı otomatik olarak sonlandırılacaktır.

Anılan tarihten sonraki müracaatlarda ise; 3 ay aidat alındıktan sonra yeniden yararlanma hakkı kazanılacaktır.

Üyelerimizin yukarıdaki bilgiler ışığında aile bireylerinin Vakfımıza kayıtlı olup olmadıklarını, kayıtlı olanların yararlanma haklarının devam edip etmediklerini kontrol etmesi, sonucuna göre de Vakfımızdaki bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir. Aile bireylerinin sayısında ve durumlarında meydana gelen deÄŸiÅŸikliklerin, deÄŸiÅŸikliÄŸin meydana geldiÄŸi tarihten itibaren 1 (bir) ay içinde Vakfımıza bildirilmesi halinde, deÄŸiÅŸiklik tarihinden itibaren, bu süre geçtikten sonra bildirilmesi halinde ise 3 ay aidat tahsilatından sonra yararlanılabilecektir.

Bilgi için: yararlanan@turktelekomvakfi.org.tr

www.turktelekomvakfi.org.tr

SaÄŸlıklı Günler Dileriz

www.turktelekomvakfi.org.tr

Bu Haber 31199 defa okunmuÅŸtur.
TÃœRK TELEKOM´UN PÄ°LOT GÄ°RÄ°Å
MÄ°MARSÄ°NAN OSB Ä°LE TELEKOM PR
TÃœRK TELEKOM TELEKOMÃœNÄ°KASYON
TÜRK TELEKOM´DA ÇOK ÖNEMLİ
YÄ°NE TÃœRK TELEKOM-YÄ°NE SORU Ã
TELEKOM YÖNETİMİNE ŞAŞIRTAN
ABDULLAH TİVNİKLİ ÖLDÜ
TELEKOM´UN PARALARI NEREYE
TELEKOM ARAŞTIRMA ÖNERGESİ R
TELEKOM VE OGER TBMM GÃœNDEMÄ°ND
CHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR
VURGUNUN HESABI SORULACAK MI?
YILMAZ ÖZDÄ°L´DEN Ä°BRETL
CUMHURÄ°YET TARÄ°HÄ°NÄ°N EN BÃœY