PTT’NİN 173. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI | Telekomcular Derneği

PTT’NİN 173. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDIPTT’NİN 173. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Tarih: 2013-10-24

PTT A.Ş.’nin 173. Kuruluş Yıldönümü Törenlerle Kutlandı…

PTT’nin Kuruluşunun 173. Yıldönümü kutlamaları 23 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 10.00’da PTT A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Osman Tural, PTT A.Ş.Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özlem Tunçak, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinden Ender Ethem Atay ve Münir Kaya Amanvermez, Genel Müdür Yardımcılarından Yusuf Toprak ve Sayın Ali İhsan Karaca, Kurul, Müşavirlik ve Daire Başkanları, Başmüfettişler, Müfettişler, Müşavirler, Ankara PTT Başmüdürü, Başmüdür Yardımcıları, Grup Başmühendisleri, Avukatlar, Şube Müdürleri, Başmüdürlük Kısım Müdürleri, PTT Biriktirme ve Yardım Sandığı Müdürü, Sendika Temsilcileri, Posta Dağıtıcıları Sosyal Yardımlaşma ve Kanuni Haklarını Koruma Derneği Başkanı ile 2013 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS) ve Seviye Belirleme Sınavında(SBS) başarılı olan PTT A.Ş. personel çocukları ve velilerden oluşan heyetin Anıtkabir’i ziyareti ile başladı.

PTT A.Ş. Genel Müdürü Osman Tural’ın Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk koymasının ardından, Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Misak’ı Milli Kulesine geçildi.

Anıtkabir ziyaretinin ardından kuruluş yıldönümü kutlamaları devam etti ve saat 14:00’de Genel Müdürlük binası Avrasya salonunda düzenlenen törene geçildi.

Törende;  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılarından Suat Hayri Aka ve Mustafa Fırat, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, PTT A.Ş. Genel Müdürü Osman Tural, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Özlem Tunçak, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcılarından Yusuf Toprak ve Ali İhsan Karaca, Kurul, Müşavirlik ve Daire Başkanları, Başmüfettişler, Müfettişler, Ankara PTT Başmüdürü, Başmüdür Yardımcıları, Grup Başmühendisleri, Avukatlar, Şube Müdürleri, Başmüdürlük Kısım Müdürleri, 2013 yılı lisans yerleştirme sınavı (LYS) ve 8’ inci sınıf seviye belirleme sınavlarında (SBS) ilk 1000’ e giren personel çocukları ve aileleri ile diğer davetliler katıldılar.

Buradaki törende 2013 yılı lisans yerleştirme sınavı (LYS) ve seviye belirleme sınavlarında (SBS) ilk 1000’ e giren personel çocuklarına, çeşitli hediyeler armağan olarak takdim edildi.

Daha sonra, Kuruluşumuz personelinin katılımıyla bu yıl beşincisi düzenlenen “Postadaki Hayatımız” konulu hikâye, şiir ve fıkra yarışmasında her dalda dereceye giren personel takdim edilerek, hediyeleri verildi.

Kutlamalar, PTT A.Ş. Genel Müdürü Sayın Osman Tural tarafından 173. Kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesi ve davetlilere yapılan ikramların ardından sona erdi.