KAYSERİ’DE TRAFİK KAZASI… | Telekomcular Derneği

KAYSERİ’DE TRAFİK KAZASI…KAYSERİ’DE TRAFİK KAZASI…

Tarih: 2013-12-02

Kayseri Türk Telekom'da görev yapmakta iken özelleştirme sonrası Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne nakil olan Derneğimiz üyesi Adem Başer ve Mustafa Siyer, 02.12.2013 tarihinde trafik kazası geçirdiler.

Kayseri'den Sarız İlçesine taziye ziyaretine giden (Kayseri Eski Türk Telekom Kırsal Santral Teknikeri) Mustafa Siyer ve (Kayseri Eski Türk Telekom R/L Mühendisi) Adem Başer, Pınarbaşı ilçesi yakınlarında yoldaki mıcır sebebi ile bindikleri araç kontrolden çıkarak yol kenarındaki derin çukura saplanmıştır. Tesadüfen olay yerinde başka bir maddi hasarlı trafik kazasına müdahalede bulunan jandarma ve ambulansın hazır bulunması, yapılan müdahaleyi geciktirmemiştir.

Mustafa Siyer'in bir kaburgasında, Adem Başer'in ise kalça kemiğinde veya civarında bir kırık olduğu yakınlarından öğrenilmiştir.

Mustafa Siyer’in tedavisi Kayseri Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisinde, Adem Başer'in ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde devam etmektedir.

Arkadaşlarımıza geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

MUZAFFER ÜNVER´İN BABASI VEFA
Dr. MEHMET HOZİKLİGİL VEFAT E
MUSTAFA LÜTFİ UZUNER VEFAT ET
ÜLKÜ ALTINOK VEFAT ETTİ.
ERDAL ERDEM´İN KIZI EVLENİYOR
TUNAY AKBULAK VEFAT ETTİ.
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
TÜLİN FİDAN VEFAT ETTİ.
FEVZİYE ÖĞRETMEN VEFAT ETTİ
SÜLEYMAN DEMİREL´İ ANIYORUZ
ARAŞTIRMACI YAZAR FAZLI KÖKSAL
NİHAT BAŞKAYA VEFAT ETTİ.
RAMAZAN BAYRAMI MESAJI.
HALİL YALÇIN BÖBREK NAKLİ OL