CELALETTİN DİNÇER BTK ÜYESİ OLDU | Telekomcular Derneği

CELALETTİN DİNÇER BTK ÜYESİ OLDUCELALETTİN DİNÇER BTK ÜYESİ OLDU

Tarih: 2015-01-19

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu’nda (BTK) boş bulunan üyeliklere Celalettin Dinçer ile Hidayet Yıldız atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan kararda; ’Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu’nda boş bulunan üyeliklere ekli listede adları belirtilen kişilerin atanması; 5/4/1983 tarihli ve 2813 sayılı Kanunun 8’inci maddesine göre,Bakanlar Kurulu’nca 9/12/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır’ denildi.

Celalettin Dinçer, Türk Telekom’da Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yaparken 2001 yılında Türk Telekom Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmış ve 2013 yılına kadar bu görevi yürütmüştü.

Hidayet Yıldız ise Siyasal Bilgiler Fakultesi mezunu olup Ulaştırma Bakanı Lutfü Elvan’ın  Danışmanlığını yürütmekte idi.

BTK üyeliğine Celalettin Dinçer gibi deneyimli bir ismin atanması, sektörde memnuniyetle karşılandı.

Telekomcular Derneği olarak; Sayın Dinçer ve Sayın Yıldız’ı tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

MUZAFFER ÜNVER´İN BABASI VEFA
Dr. MEHMET HOZİKLİGİL VEFAT E
MUSTAFA LÜTFİ UZUNER VEFAT ET
ÜLKÜ ALTINOK VEFAT ETTİ.
ERDAL ERDEM´İN KIZI EVLENİYOR
TUNAY AKBULAK VEFAT ETTİ.
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
TÜLİN FİDAN VEFAT ETTİ.
FEVZİYE ÖĞRETMEN VEFAT ETTİ
SÜLEYMAN DEMİREL´İ ANIYORUZ
ARAŞTIRMACI YAZAR FAZLI KÖKSAL
NİHAT BAŞKAYA VEFAT ETTİ.
RAMAZAN BAYRAMI MESAJI.
HALİL YALÇIN BÖBREK NAKLİ OL