SUPERONLİNE FENERBAHÇE’LİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ | Telekomcular Derneği

SUPERONLİNE FENERBAHÇE’LİLERDEN ÖZÜR DİLEDİSUPERONLİNE FENERBAHÇE’LİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Tarih: 2015-05-11

Superonline, Fenerbahçeliler'den özür diledi, reklamı çekti.

Superonline'nın “Süper Anneler Günü” reklamında Fenerbahçe'ye küfürlü tezahürat yapıldığı iddia edilen ve taraftarların tepkisine neden olan reklam geri çekildi.

Superonline’nın reklamında Fenerbahçe'ye küfür edildiği iddiası, sarı-lacivertli taraftarları çileden çıkardı. Reklamının arka planında Fenerbahçe ile ilgili küfürlü tezahürat yapıldığı iddiasına sosyal medyada tepki mesajları yağdı. Daha sonra Superonline, özür dileyerek reklamı geri çektiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Süper Anneler Günü” videosunun arka planında kullanılan Fenerbahçe taraftarlarının hassasiyetine sebep olan tezahüratlar nedeniyle söz konusu videoyu kullanımdan kaldırdığımızı belirtir; ortaya çıkan yanlış anlaşılmadan dolayı taraftarlardan özür dileriz.”

FENERBAHÇE'DEN KINAMA
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Anneler Günü gibi kutsal bir günü kendine tema edinen bahse konu şirketin reklamlarında, kulübümüze alenen hakaret edilmiş, milyonların gönül verdiği bir kulüp holigan bir ruhla hedef alınmıştır. 2. kez yapılan bu çirkin eylemin ardından ilgili şirket, sosyal medya kanalıyla özür dileme yolunu tercih etmiştir. Ancak hiçbir terbiyesizliğin ve Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yönelik yapılan bu tür hadsiz ve seviyesiz eylemin özrü olamaz. Yapılan bu çirkin reklamlardan ötürü Superonline’ı şiddetle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşırız" ifadelerini kullandı.

Bu Haber 2034 defa okunmuştur.