NAZİME TURANLI’NIN AĞABEYİ ŞEHİT OLDU | Telekomcular Derneği

NAZİME TURANLI’NIN AĞABEYİ ŞEHİT OLDUNAZİME TURANLI’NIN AĞABEYİ ŞEHİT OLDU

Tarih: 2015-09-06

Adana Yüreğir Telekom Müdürlüğü çalışanı Nazime TURANLI kardeşimizin ağabeyi şehit oldu.

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde şafak vakti PKK’lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan iki polis memurundan 30 yaşındaki Mustafa Turanlı’nın Adana’da oturan annesi Kısmet TURANLI ve Türk Telekom çalışanı kardeşi Nazime TURANLI yasa boğuldu. Acı haberi alınca "Evim başıma yıkıldı" diye ağıt yakan Kısmet TURANLI’nın 3 yıldır oğlunu göremediği ve son günlerde komşularına da "İçime doğuyor, oğlum şehit olacak" dediği belirtildi.

Adana’nın Huzurevleri Mahallesi’nde oturan emekli polis Adnan bey ile ev kadını Kısmet TURANLI çifti, sabah saatlerinde oğulları Mustafa’nın şehit haberiyle yıkıldı. Acı haberi alınca gözyaşlarına boğulan çifti, polisler teselli etmeye çalıştı.

’OĞLUMUN KÖTÜ HABERİ İÇİME DOĞDU’

6 kardeş olan şehidin evine Türk bayrağı asılırken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları da eve geldi. Mustafa TURANLI’nın Ayşegül hanımla evli olduğu ve annesini de 3 yıldır şark görevinde olduğu için göremediği belirtildi. Son günlerde artan terör saldırıları nedeniyle televizyonlarda sık sık şehit haberleri izleyen anne Kısmet TURANLI’nın komşularına, "3 yıldır doğuda olduğu için oğlumu göremiyorum. Televizyonları seyrediyorum, içime doğuyor. Oğlumun kötü haberini alacağım, oğlum şehit olacak" dediği belirtildi.

"Evim başıma yıkıldı. Senin şehit olacağın belli oğlum. Şehit olacakların listesi belli" diye ağıtlar yakarak oğlu için gözyaşı döken anne TURANLI’nın 2 gün önce de rüyasında oturdukları apartmanın yıkılışını gördüğü öğrenildi.

Telekomcular Derneği Yönetim Kurulu olarak “Özellikle son zamanlarda artan terör olaylarını şiddetle kınıyor, yaşanan saldırılarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan polislerimize, askerlerimize acil şifalar, başta şehitlerimizin yakınları olmak üzere tüm ulusumuza baş sağlığı dileriz.”

MUZAFFER ÜNVER´İN BABASI VEFA
Dr. MEHMET HOZİKLİGİL VEFAT E
MUSTAFA LÜTFİ UZUNER VEFAT ET
ÜLKÜ ALTINOK VEFAT ETTİ.
ERDAL ERDEM´İN KIZI EVLENİYOR
TUNAY AKBULAK VEFAT ETTİ.
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
TÜLİN FİDAN VEFAT ETTİ.
FEVZİYE ÖĞRETMEN VEFAT ETTİ
SÜLEYMAN DEMİREL´İ ANIYORUZ
ARAŞTIRMACI YAZAR FAZLI KÖKSAL
NİHAT BAŞKAYA VEFAT ETTİ.
RAMAZAN BAYRAMI MESAJI.
HALİL YALÇIN BÖBREK NAKLİ OL