TURKCELL´E LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI | Telekomcular Derneği

TURKCELL´E  LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMITURKCELL´E LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI

Tarih: 2017-03-05

Ülkemizde yıllardır faaliyetlerine devam etmekte olan Turkcell ve Grup Åžirketleri açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleÅŸtirmektedir. Resmi internet sitesi aracılığı ile personel alımları hakkında duyuru yapmakta olan Turkcell ve Grup Åžirketleri yine internet ortamından açık pozisyonları duyurmaktadır.

Ä°nteraktif iÅŸ ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan açık pozisyonlara bakıldığında çok sayıda en az lise mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Turkcell ve Grup Åžirketleri personel alımı yapacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 110'dan Fazla

HANGÄ° POZÄ°SYONLAR Ä°ÇÄ°N ALIM YAPILACAK

Turkcell ve Grup Åžirketleri yayımladığı 110'dan fazla farklı pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara personel alınacak.

ÇAÄžRI MERKEZÄ° MÜÅžTERÄ° TEMSÄ°LCÄ°SÄ°
BÖLGE SATIÅž TEMSÄ°LCÄ°SÄ° UZMANI
TÜKETÄ°CÄ° FÄ°NANSMANI ANALÄ°STÄ°

KANAL DENEYÄ°MÄ° UZMANI
RAPORLAMA GELÄ°ÅžTÄ°RME UZMANI
VERÄ°MLÄ°LÄ°K YÖNETÄ°M UZMANI
DATABASE ADMÄ°N
ETKİLEŞİM TASARIM UZMANI
Ä°Åž GÜVENLİĞİ UZMANI

Yukarıda pozisyonlar baÅŸta 110'dan fazla pozisyon için personel alımı yapılacak.

NASIL BAÅžVURU YAPILACAK

Turkcell ve Grup Åžirketleri, internet ortamı aracılığı ile yayımlamış olduÄŸu 110'dan fazla farklı pozisyon için personel alacak. Peki nasıl baÅŸvuru yapılacak. AÅŸağıda verilmiÅŸ olan link araclığı ile adaylar pozisyonları görebilir ve nitelikler hakkında bilgi edinebilir. Uygun bulunan tüm pozisyonlar için aynı kanal üzerinden müracaat edebilirsiniz.

Haber kaynağı için TIKLAYINIZ

Bu Haber 1766 defa okunmuÅŸtur.
ZEKÄ° POLAT´IN EŞİ VEFAT ETTÄ
GENEL KURUL BÄ°LGÄ°LENDÄ°RME