TELEKOMCULARA SETUR İLE ‘AVANTAJLI TATİL | Telekomcular Derneği

TELEKOMCULARA SETUR İLE  ‘AVANTAJLI TATİLTELEKOMCULARA SETUR İLE ‘AVANTAJLI TATİL

Tarih: 2017-07-06

Telekomcular Derneğinin üyelerine çeşitli kolaylıklar sağlama yönündeki çabalarına bir yenisi daha eklendi.

Telekomcular Derneği, üyelerinin daha ekonomik imkânlarda tatil yapabilmesi için SETUR ile bir anlaşma imzaladı.

TELEKOMCULAR TATİLDE SETUR İLE GÜLECEK

Telekomcular Derneği Başkanı Zafer Tekbudak ile SETUR arasında imzalanan anlaşmaya göre Telekomcular Derneği üyeleri SETUR’un mevcut indirimlerine ilaveten %15 indirimden de yararlanacak. Dernek üyeleri ayrıca SETUR’un Telekomculara özel diğer avantajlarından da faydalanacak.

UCUZ TATİL FIRSATI İÇİN ARAYIN

Telekomcular Derneği mensuplarının yakaladığı bu tatil fırsatı yalnızca “SETUR Kızılay Yetkili Satış Acentası”nda geçerli olacak.

SETUR’un “Gülümse” sloganıyla sağladığı bu “tatil” fırsatından yararlanmak isteyen üyelerimiz setur.com.tr internet adresinden ve 444 4 608 numaradan irtibat sağlayabilecekler.

MİNEL KLİNİK HİZMETİNİZDE.
BEŞGEN VIP KOLEJİNDEN ÜYELER