BEŞGEN VIP KOLEJİNDEN ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM | Telekomcular Derneği

BEŞGEN VIP KOLEJİNDEN ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM BEŞGEN VIP KOLEJİNDEN ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM

Tarih: 2017-10-07

Telekomcular Derneği, üyelerinin çocuklarına daha ekonomik imkânlarda ve daha kaliteli bir eğitim sunabilmeleri için Beşgen VIP Koleji ile bir protokol imzalanmıştır.

Telekomcular Derneği Başkanı Zafer Tekbudak ve Beşgen VIP Koleji kurucu ortağı İsmail Kaya arasında 7 Ekim 2017 tarihinde imzalanan protokol gereğince Derneğimiz üyesi olan arkadaşlarımızın yakınlarına %15 oranında özel eğitim indirimi sağlanacaktır.

Ankara’da hizmet verenBeşgen VIP Koleji’nde eğitim, 12 -14 kişilik sınıflarda yürütülmektedir. Derslikler, öğrencilerin kendilerini rahat hissedecekleri düzende dizayn edilmiş, geniş ve ferah ortamlardan oluşturulmuştur. Konferans salonunda projeksiyon cihazlarıyla eğitime endeksli toplu gösteriler ve rehberlik birimlerinin düzenlediği seminerler yapılmaktadır. Ayrıca, özgün sınav ve yayınları, yayın kadrosu tarafından hazırlanmaktadır.

http://besgenvipkoleji.com/iletisim/ adresinden daha detaylı bilgilere ulaşmanız mümkündür.

MİNEL KLİNİK HİZMETİNİZDE.
BEŞGEN VIP KOLEJİNDEN ÜYELER