TURKCELL’DEN KAPSAMA ALANINA ÇÖZÜM | Telekomcular Derneği

TURKCELL’DEN KAPSAMA ALANINA ÇÖZÜMTURKCELL’DEN KAPSAMA ALANINA ÇÖZÜM

Tarih: 2018-01-30

TechCity 2.0 projesinin en önemli teknolojilerinden olan bu çözüm, yüksek ve düÅŸük LTE bantları arasında, kullanıcı deneyimi ve veri akışına baÄŸlı kanal seçimi yaparak, koordinasyon saÄŸlıyor.

Turkcell Åžebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin, “2017’de Huawei ile TechCity 2.0 lansmanının gerçekleÅŸtirdik. Bu projenin amacı, geleceÄŸe odaklı ÅŸebekeler kurmak. Özellikle kapsama alanı sınırında yer alan kullanıcılar için deneyimi iyileÅŸtiriyoruz” dedi. Huawei Kablosuz AÄŸlar Ürün Grubu AR-GE BaÅŸkanı Ying Weimin de, “Bu teknoloji, uplink baÄŸlantısının yüksek bantlarda gördüÄŸü kısıtlı kapsama alanıyla ilgili sorunu ortadan kaldırıyor. ‘5G’ye Giden Yol’ için temel oluÅŸturuyor” diye konuÅŸtu.

Bu Haber 2394 defa okunmuÅŸtur.
MUHARREM VE ALPASLAN BEŞİR&acu
ÃœYE AÄ°DATLARI