THS 12. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI | Telekomcular Derneği

THS 12. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDITHS 12. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Tarih: 2014-01-20

Türkiye Haber-İş Sendikası 12. Olağan Genel Kurulu 18-19 Ocak 2014 tarihinde Büyük Anadolu Oteli’nde yapıldı.

Genel Kurula, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Sekreter Pevrul Kavlak, Genel Mali Sekreter Ramazan Ağar, Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihad Matkap, Türk-İş’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, misafirler ve delegeler katıldı.

Genel kurulun ikinci gününde zorunlu organlar için seçimler yapıldı. Yapılan seçimlerin sonucunda; Genel Başkanlığa Veli Solak, Genel Sekreterliğe Ümit Kaymal, Genel Mali Sekreterliğe Kemal İlçioğlu, Genel Eğitim Sekreterliğine Sedat Güney, Genel Teşkilatlandırma Sekreterliğine Mücayit Özdemir yeniden seçildi.

Telekomcular Derneği Yönetim Kurulu, yeniden seçilen Türkiye Haber-İş Sendikası Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, çalışmalarında başarılar diler.

Bu Haber 1969 defa okunmuştur.