TÜRKİYE HABER İŞ SENDİKASI’NDA NELER OLUYOR! | Telekomcular Derneği

TÜRKİYE HABER İŞ SENDİKASI’NDA NELER OLUYOR!TÜRKİYE HABER İŞ SENDİKASI’NDA NELER OLUYOR!

Tarih: 2016-05-27

Ülkemizde haberleşme ve iletişim sektöründe oluşan her türlü gelişme ve haberi takip etmeye çalışarak, önemli olduklarını düşündüklerimizi yayımlıyoruz. Üyelerimiz ve takipçilerimiz tarafından Derneğimize bildirilen olumsuz gelişmeleri de sizlerle paylaşmaktayız.

Türkiye Haber İş Sendikası Yönetim Kurulu ve icraatları ile ilgili birçok mesaj almamıza rağmen emin olmadığımız, doğrulatamadığımız suçlamaları bugüne kadar haber yapmadık. Ancak aynı konu sosyal medyada ısrarla yer almaya devam etti. Biz de Türkiye Haber İş Sendikası yönetimi ile ilgili turktime.com sitesinde “TÜRKİYE HABER İŞ SENDİKASI’NDA SKANDAL!” başlığı ile yayımlanan iddiaları yorumsuz sizlerle paylaşıyoruz.

Haber İş Sendikası yönetimince konu ile ilgili açıklama gönderilirse memnuniyetle onu da yayımlarız…

TÜRKİYE HABER İŞ SENDİKASI’NDA SKANDAL!

Türk-İş Konfederasyonu’na bağlı Türkiye Haber İş Sendikası yolsuzluk iddialarıyla çalkalanıyor. Turktime, Ankara’ya bomba gibi düşecek skandalı belgeleriyle açıklıyor.

Türk-İş Konfederasyonu’na bağlı Türkiye Haber İş Sendikası yolsuzluk iddialarıyla çalkalanıyor. Turktime; nakit kasadaki açığın avans dağıtılmış gibi gösterilerek kapatıldığı, sahte kararlara dayanılarak sahte faturalar temin edildiği ve 2013-2014 yıllarında Genel Kurulların yapıldığı otellerdeki fatura tutarlarının hizmet bedelinin iki katından fazla olduğu gibi iddialarla Sendika Yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ortaya çıkardı. Üstelik bu iddanin sahibi de Türkiye Haber İş Sendikası’nın Genel Mali Sekreteri!

Haberin tamamını okumak için TIKLAYINIZ