İNTERNETİ ÇALINAN OKUL ÇARESİZ | Telekomcular Derneği

İNTERNETİ ÇALINAN OKUL ÇARESİZİNTERNETİ ÇALINAN OKUL ÇARESİZ

Tarih: 2017-09-17

Kahramanmaraş Afşin Koçovası Mahallesi Koçovası Eşe ve Yusuf Gülkaynak İlkokulu 3,5 yıldır internetsiz.

Afşin Koçovası Mahallesi Koçovası Eşe ve Yusuf Gülkaynak İlkokulu Müdür Yetkilisi Recep Altun yaşadıkları mağduriyeti Dernek Başkanımız Zafer Tekbudak’a ileterek yardım istedi.

Recep Altun, yaklaşık 3.5 yıl önce internet bağlantısını sağlayan kabloların çalınması neticesinde okullarının bu dönemden itibaren 3-5 yıl süresince internet hizmeti  alamadığını belirtti.

Türk Telekom yetkilileriyle yaptığı görüşmede internet bağlantısının sağlanamayacağı cevabını alan Altun, resmi iş ve işlemlerde ve internet tabanlı eğitim öğretim hizmetlerinde sıkıntılar yaşandığını, öğrencilerin ve öğretmenlerin mağdur olduğunu ifade etti.

İNTERNETİ ÇALINAN OKUL DERDİNİ KİMSEYE ANLATAMIYOR

Bu aksaklık nedeniyle Telekom ceo’suna bile yazdığını, çok uğraş verdiğini ancak tüm koşuşturmalarına rağmen bir sonuç elde edemediğini belirten Recep Altun, yetkililerden bu sorunun acilen düzeltilmesini talep ediyor.

Geleceğe yatırım anlayışı ile Türkiye'nin dört bir yanında eğitim tesisleri inşa eden, binlerce öğrenciyi modern eğitim ortamına kavuşturan ve bu konuda üstlendiği sosyal sorumluluk projeleriyle toplum yaşantısına katkıda bulunan  Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin, Afşin Koçovası Mahallesi Koçovası Eşe ve Yusuf Gülkaynak İlkokulunun  internet sorununu en kısa sürede çözeceğini umut ediyoruz.

Bu Haber 1948 defa okunmuştur.