PTT’DEN SAİD-İ NURSİ PULU | Telekomcular Derneği

PTT’DEN SAİD-İ NURSİ PULUPTT’DEN SAİD-İ NURSİ PULU

Tarih: 2018-02-23

PTT, Said-i Nursi'li posta pulu bastırdı. PTT, pulları devletin bütün kademelerine, sivil toplum kuruluşlarına gönderecek...

İstanbul’da 1-3 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenen "11. Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu" ardından "Said-i Nursi Hatıra Pulu" bastırıldı.

DEVLETİN BÜTÜN KADEMELERİNE GÖNDERİLECEK

Konu ile ilgili Nurcuların yayın organı Risale haber sitesine konuşan İstanbul İlim ve Kültür Vakfı İcra Kurulu Başkanı ve AKP Isparta Milletvekili Said Yüce, sempozyumla ilgili bir broşür hazırladıklarını söyledi. Broşürde Cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM Başkanının mesajlarının yanında sempozyumda sunulan tebliğlerden özet yazılar bulunduğunu belirten Yüce, broşürü devletin bütün kademelerine ve sivil toplum kuruluşlarına göndereceklerini, zarfın üzerine de özel olarak hazırlattıkları pulu yapıştıracaklarını ifade etti.

5 BİN ADET BASILDI

Yüce, broşürün yanında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basılan Uhuvvet Risalesi'nin de hediye edeceklerini ifade etti.

5 bin adet basılan pulun üzerinde "Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu" afişi yer alıyor. Afişte Said-i Nursi'nin fotoğrafının yanında, "Kur'an ve Sünnet Rehberliğinde Bir İman Hizmeti Müsbet Hareket" ifadesi de yer alıyor.